Ga mee op reis

Het reisprogramma

De gids

Vervoer

Boeken, kosten en voorwaarden

Contact

Statements

De fotosite

Home


Lees hier de kosten en voorwaarden

Een reis boeken

 

U kunt eenvoudig boeken door contact op te nemen via arjen@dengrootenoorlog.nl
Geef in de mail aan wat uw ideeŽn zijn. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

De prijs

Reizen naar den Grooten Oorlog is 100% maatwerk. Op basis van een telefonische intake maak ik een prijsopgave voor u, waarin suggesties staan over vervoer, overnachtingen, musea e.d.

 

Samen slijpen we dit voorstel vervolgens naar uw wensen. Pas als dit tot uw tevredenheid is gebeurd, bevestigen we naar elkaar hoe en wanneer we de reis organiseren.
Ik reken geen gids-uren; het is mijn passie u de slagvelden te laten zien. U betaalt uitsluitend de reŽle en controleerbare kosten.

Detailinformatie rondleiding

U ontvangt de detailinformatie voor de rei ruim van tevoren. Deze omvat onder andere de exacte startlokatie, aanvangstijd en andere nuttige details.


Annulering en restitutie

-De afrekening vindt plaats na afloop van de reis.

-Reizen naar den Grooten Oorlog werkt vanuit het uitgangspunt dat een rondleiding bij voldoende deelname (m.u.v. privťrondleidingen) altijd doorgaan. Helaas kunnen er situaties en omstandigheden optreden die ons dwingen om de rondleiding (deels) te annuleren. Indien dit het geval is, nemen we z.s.m. contact met u op om alternatieven te bespreken.

-Annulering door klanten is mogelijk, maar aan voorwaarden gebonden. Indien u meer dan 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding annuleert kunt u een volledige restitutie vragen. Annuleert u binnen 10 dagen voorafgaand aan de rondleiding dan moet Reizen naar den Grooten Oorlog u helaas kosten in rekening brengen. Overleg over herplannen van de datum is in beide gevallen mogelijk.  

Eigen verantwoordelijkheid

-Deelname aan een rondleiding van Reizen naar den Grooten Oorlog is altijd op uw eigen verantwoordelijkheid.

-Reizen naar den Grooten Oorlog accepteert verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid voor schade aan u of uw eigendommen als gevolg van deelname aan een rondleiding van Reizen naar den Grooten Oorlog.

-Leest u alstublieft de Algemene Voorwaarden (zie onderaan deze pagina) voor meer informatie. 

Vertrektijden / gemist vertrek bij start of onderweg

-Het programma van een rondleiding is over het algemeen druk en we willen natuurlijk het meeste uit zo'n rondleiding halen. Zorgt u er alstublieft voor dat u ruim op tijd bij de startlokatie bent, als ook bij de vertrekpunten bij tussenstops. Dit geldt in het bijzonder voor de 'gemende groep' rondleidingen waar een vertraging van uw kant gevolgen heeft voor andere deelnemers.

-Vanwege de aard van onze rondleidingen kan Reizen naar den Grooten Oorlog niet wachten op deelnemers die niet tijdig aanwezig zijn op het startpunt of bij tussenstops. 

-Als door welke omstandigheid dan ook u het idee heeft dat u niet op tijd bij een vertrekpunt zult zijn, neem dan contact met ons op via het mobiele telefoonnummer.

-Reizen naar den Grooten Oorlog geeft geen restitutie om reden dat u een rondleiding (deels) heeft gemist omdat u niet op tijd op de afgesproken locatie bent.

-Reizen naar den Grooten Oorlog kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld indien u kosten maakt als gevolg van het (deels) missen van een rondleiding door uw eigen toedoen.

Aankomsttijd

-Hoewel Reizen naar den Grooten Oorlog haar best doet, kan zij niet garanderen wat onze exacte aankomsttijden zijn op de locaties van de rondleiding, inclusief de start/stoplokatie.

-Op ongebruikelijke weg-, verkeers-, en weersomstandigheden hebben wij geen invloed, en vertraging die hieruit voortvloeien zijn die de verantwoordelijkheid van Reizen naar den Grooten Oorlog.

-Reizen naar den Grooten Oorlog accepteert geen aansprakelijkheid voor kosten die klanten maken als gevolg van vertraging of uitval door pech, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, of andere omstandigheden waar geen invloed op uitgeoefend kan worden.

 

Privacy

 

Reizen naar den Grooten Oorlog respecteert u privacy en houdt al uw informatie privť.

Algemene voorwaarden

 

Op alle offertes en aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van Reizen naar den Grooten Oorlog van toepassing. Klik hier.